Malaysia!

2010-01-17 @ 09:58:00

Jajjamensan!

Efter ca 1 h med speedboat fran Koh Lipe har vi nu hamnat pa Malaysia och on Lang Kawi.
Har ser det ungefar ut som Thailand forutom att har betalar man med RM och inte med Bath.
Priserna er lika med thailand, vilket vi gillar. Boende pa denna on ar dock billigare om man kollar de finare hotellen. Just nu bor vi jatte fint och betalar ca 100 svenska kr inklusive frukost bufe.

Dagarna har pa Lang kawi har vi inte riktigt planerat annu, men det ser ut som att vi lamnar On pa torsdag, da vi aker tillbaka till Thailand.
Idag kan man saga att det var forsta dagen pa Lang Kawi, och den har spenderats med Stockholmarna och strandfotboll vilket var valdigt roligt dar aven det vinnande laget ska fa avnjuta var sin kall Ol ikvall vilket kommer ga los pa ca 2 kr styck. Vilket kalas va? men det ar sant, har kostar en ol 2 svenska kr vilket vi gillar.

Imorgon tankte vi hyra mopeder och fara runt pa On o kolla vad on har att erbjuda. Och er som blir oroliga att vi inte ska kora mopeder i vanstertrafik kan vara lugna. Vi har inte namnt det pa bloggen, men vi korde moppedos i Patong, Puhket vilket hade helgalen trafik. Har ar trafiken lugn och alla kor typ 30 km h , sa det blir nog lugna gatan ska ni se, hjalm kommer ALLTID att anvandas.

Vi far ta o skriva o lagga upp lite bilder fran Malaysia nar vi har mer tid.
Nu borjar vi bli torstiga och hungriga och det ar dags att ga till hotellet och gora sig iordning till kvallens bravader.

Hipp hopp

JM

Kommentarer

Postat av: Dennis L

Tjena grabbar, hoppas det går bra där borta och att ni njuter av livet! När har ni planer på att komma tillbaka då? Kör hårt som fan...

Kalla hälsningar från Jönköping/E-tuna

//Dennis

Postat av: Joel Misiak

Tjena Dennis!



Vi njuter, de kan jag lova.

Hemma ar vi 3 februari i kylan!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback