BYTE

2010-01-03 @ 04:59:26

Tjenixen! Firma Eriksson-Lundevi har. Kanner att det mest har varit den dar JM som har styrt och stallt pa bloggen sa nu tankte vi forsoka knopa ihop nagra rader.

Men imorgon ar det i alla fall dags. Det ar imorgon som det sker. Det ar imorgon som vi byter Oceanien mot Asien. Burgare mot nudlar. Goon mot Singha. Surfbrudar mot shemales. Det ar imorgon som vi byter Australien mot Thailand. Planen ar att vi lander i Bangkok runt midnatt for att sedan ta oss ner mot Phuket sa fort som mojligt.

Var tid i Australien har varit bra pa alla satt och vis men nu ser vi fram emot en harlig tid i Thailandet. Ikvall ska vi formodligen ha en liten avskedsmiddag nere vid Darling Harbour.
Vi vill aven passa pa att ge lite cred till dom tva filurerna Sandra och Ellinor som har tagit emot oss med oppna armar till sin lagenhet nar vi sma pojkar inte har haft nagonstans att sova.

Tack for en harlig och oforglomlig tid i Australien. Vi ses i Thailand.

Over and out


Eriksson&Lundevi

Kommentarer

Postat av: Sandra & Elli

Vi kommer att sakna er! Har varit riktigt skoj, vi hade inte skrattat halften sa mycket utan er. Ha sa kul i Thailand och lova att skriva till oss:)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback