Byron Bay + SurferParadise

2009-12-19 @ 15:19:58

Morsning, Vi ber om ursakt for dalig blogguppdatering! Vi har haft valdigt mycket att gora, och inte haft tillgang till sa mycket internet.

Vi kan borja med att beratta lite om Byron Bay der vi var mellan den 13/17 december.
I byron Bay hamnade vi pa ett hostel som hette Art factory, som var valdigt kant i Byron. Der var de mycket fest, galenskaper och manga Hippies. Vi fick nastan kanslan att vi var pa 70-talet nar vi klev in forsta gangen pa hostelet, alla killar och tjejer hade rastaflator, satt o chillade i hangmattor och drack vin och rokte tallbarr.

I Byron Bay spenderade vi de flesta dagarna pa stranden dar vi hyrde Surfingbrador och forokte oss pa de alla andra gjorde pa stranden, dvs Surfa. Det var inte de lattaste vi gjort, men nagon vag fick oss iaf att sta upp.
Det svaraste var egentligen att komma ut till de stora vagorna da strommarna gjorde att man fick paddla pa bra.
I Byron sa traffade vi ocksa pa roligt folk (mest tjejer) da de er oftast er dem som drar sig till oss (av nagon konstig anledning), som vi spenderade kvallarna med. Byron var ett riktigt backpacker stalle, der man bara var tvugnen att ga ut pa "chickey monkey" som stallet hette och veva av sig lite pa baren eller pa borden som de flesta stod pa. Byron gav oss ocksa en annan hudfarg, vilket er brun.
Vi hade garna stannat kvar i Byron, men allt var uppbokat nu mot Jul, sa derfor tog vi oss upp i landet lite, der vi er nu i  SurferParadise.

Surferparadise er en fin stad med rejalt manga Hoghus. Stranden "the Gold Coast" stracker sig hur langt som helst och de myllar med folk pa den.
Vi har inte basta hostelet har, utan bor lite utanfor och er tvungna att ta bussen in for en 25 kr varje gang vi ska in till city pa aventyr.
Igar var vi pa Sea World der vi akte karuseller, kollade pa delfineshow, sjolejon show med mera. Imorgon bar de av till Waterworld som jag tror de heter, der vi ska leka bland alla vattenkanor, vattenfall mm.

Internet som man koper for en timme, er inte de snabbaste vilket gor att ladda upp bilder er nastintill omojligt, men vi har tagit manga kort och de finns som bevis pa allt nar vi kommit hem.
Kanske blir de battre i Thailand, eller nere i Sidney, vi far se!.

Vi har de bra just nu o livet leker i solen. Vi hoppas att ni dar hemma far en vitjul och att ni sparar lite sno tills vi kommer hem sa man kan ta och aka lite skidor!

Vi skriver snart igen!

JM

Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback